Gör fyllningen genom att hacka skinkan och blanda ihop med creme fracihe och vitlöksosten. Krydda med färsk persilja, paprikapulver, lökpulver, salladskrydda och pizzakrydda
Blanda svampen och skinkanmed stuvningen och krydda med svartpeppar. 4 skivor röktskinka. Fördela sedan fyllningen i de 6 tarteletterna och sätt in dem i ugnen på 200 grader
Här kommer ett jättegott, enkelt och snabbt recept på minipajer med ost och skinkfyllning som passar perfekt både som picknickmat, plockmat, förrätt eller som en vanlig middag
Idag bjuder vi på både förrätten som var en purjolökstarte med rom och så ostbrickan med tillbehör. Hur har ni det där ute i landet, är det fullt upp med julförberedelserna eller har ni läget under kontroll
Gratinerad brie med ruccola, parmaskinka, crema de balsamico och solrosfrön. Och här kommer några tips på förrätter från året som gått, både vegetariskt och ickevegetariskt, med kött och med fisk
Servera med en god sallad i stora eller små bitar beroende på om det är förrätt eller huvudrätt. Jättemumsiga rullar som passar lika bra som förrätt, tilltugg eller huvudrätt
Kanske kan man göra dem lite mindre så att de skulle passa som tilltugg till drinken eller som en förrätt och fylla dem med något extra gott som fetaost, tomater och röktskinka, eller brieost och kyckling, någonslags spenatröra, grillad paprika eller liknande…
Smaksätt med salt, peppar och muskotnöt. Tillsätt skinkan, skuren i smala strimlor och gräslöken. Grädda 8 ljusa, lövtunna pannkakor i en crepespanna eller tunn stekpanna med teflon, på medelhör värme. 200g röktskinka