Bruschettamed tomatsallad, fetaost, parmaskinka, créma di balsamico och rosmarin. Hacka tomater i små bitar och blanda med lite olivolja, pressad vitlök, en liten skvätt vit balsamvinäger, salt och peppar
Me like Det blev Bruschetta till förrätt (det är nåt jag aldrig blir trött på) sedan parmalindad kycklingfilé fylld med Saint Agur och västebottenostrisotto
Skillnaden från i Sverige är att här var förrätten en hel rätt i sig, ovan syns våra primero-rätter. Uppskuren salami, parmaskinka, bruschetta, inlagd kronärtskocka, vitlöksbröd och grillad zucchini med mycket olivolja
Som förrätt serverade vi något jag inte har testat innan, eller förresten hade vi inte gjort någon av rätterna innan men nyår kändes ju som ett uppfriskande tillfälle att prova sin kokkonst på
Normalt sett är ju detta en förrätt, men i kväll ville jag ha lite mer matigt tillbehör. Den här exklusiva, gröna ärtsoppan med champagne, är en av Tore Wretmans klassiker
Det blev lite olika plockmat och annat till förrätt. men jag vill ju att samma gamla gäng ska kunna vara med varje gång, så då fick jag helt enkelt skjuta upp datumet tills nu
Vi beställde båda samma rätter, till förrätt fennelsalami med rocket och ost. När vi satt oss kom de genast fram med focaccia och bruschetta samt italiensk ost