Men till att börja med blev det en mumsig förrätt med räkor, creme fraiche, rödlök och löjrom. Efter denna smaskiga start på kvällen fortsatte jag med "Cambozolafyllda kycklingrullader med tomatpasta och kantarellsås"
När det blev dags för förrätterna (eller de mindre rätterna, menyn är inte så stel här) hade både mamma och jag beslutsångest och bestämde oss för att dela på två
Middag bestod av råraka till förrätt med löjrom, rödlök och en klick creme fraiche. Huvudrätten blev ett riktigt gott potatismos och lax toppad med ost, creme fraiche & kantareller
I veckan gjorde jag en enkel förrätt med smörstekta kantareller, löjrom och parmachips. Lägg två brödskivor på varje tallrik och lägg på kantareller, löjrom och chipsen
Pajen är god så här eller tillsammans med en grön sallad, men passar också bra att toppa med crème fraiche, löjrom och hackad rödlök och servera som förrätt
Förrätten blev en enkel mandelpotatisplätt med klassiska tillbehör som löjrom, surgrädde och lök. Varmrätten bestod av Rostbiff på renytterfilé med cocosbön, kantarell och rotfruktsragu, baconsky samt palsternackspuré