Förrätt i england recept

En helg i Wiltshire i västra England

Förrätten var helt ok, soppa med krabbkött och avocadomousse. Igår kom vi hem från vår långhelg på den engelska landsbygden, närmare bestämt i en stad som hette Melksham
Hix, Soho

Hix, Soho

Just den rätten var viinte så sugna på, istället valde jag kantareller tillförrätt och Kristin valde tobisfiskar med kaprismajonnäs
Fredag hela veckan - I wish

Fredag hela veckan - I wish

Jag tog en terrine med griskött (tror jag det var) och black pudding (blodpudding) som förrätt. De andra två är tillverkadeiEngland av det engelska företaget Nature's Best och deras produkter går igenom hårda tester så jag utgår från att de innehåller vad de säger
Istanbul - sista dagen och hemresan

Istanbul - sista dagen och hemresan

Jag hade redan på förhand beslutat mig för att "offra mig" (kolhydrater) och prova ett turkiskt öl som inte säljs i de flesta matvaruaffärer här iEngland och Bomonti var ett mycket bra val om man gillar lager

Fredag är fiskfredag

Finns det oskalade räkor på menyn så beställer jag oftast det tillförrätt. Steve berättade att fredagar är fiskdagariEngland, speciellt bland äldre, för vi var nog några av de yngre kunderna den kvällen
Veckan som gått

Veckan som gått

Maten på restaurangen var god och beef carpaccion som jag valde som förrätt smälte i munnen. Jag blev väldigt förvånad när jag såg att de visade den på bio här iEngland och naturligtvis måste jag se den
River Cottage Canteen i Axminster

River Cottage Canteen i Axminster

Tillförrätt beställde jag in krabba på rostat surdegsbröd. När vi ändå befann oss nära River Cottage för att uppfylla en av mina drömmar, så passade vi på att besöka att besöka deras restaurang iAxminster

Tillbaka i London igen

Mycket kolhydrater tyvärr men eftersom jag inteätit sedan lunch så åt jag hela förrätten och halva huvudrätten samt smörkuben som var ämnad för brödet som jag naturligtvisskippade

Uppdatering av förra veckan

Vifick en liten amuse bouche före förrätten, med betoningliten. Från fredag till söndag besökte Steve och jag Steves föräldrar i Bognor Regis, södra England
Långlunch på Pony and Trap

Långlunch på Pony and Trap

Det blev ett par små ”snacks” i väntan på förrätterna (. Just fina gastropubar ute på vischan är något som jag verkligen älskar med England

En dag på stan

Jag har fått pippi på kalla uppskärningar och buffalomozzarella så det blev det tillförrätt. Jag är ju ingen storkonsument av lammkött men försöker vänja mig, lamm är typ Englandsnationalkött

Besök på Pilsner Urquell

Det blev råbifftillförrätt och gris-knätill varmrätt. Vi var tjugo personer från Sverige, Finland, Belgien, Frankrike, Danmark och England som bjuditsintill en fyra dagars resa i ölets tecken

2016!

Löjromstoast tillförrätt Och min goda chokladmousse med cointreautill efterrätt. Några hade kommit ända från BrightoniEngland för att firain det nya året ihop med oss
Skaldjursmiddag deluxe!

Skaldjursmiddag deluxe!

Till varmrätt blev det hummer, vilketvi oftast äter som förrätt, men med pommes fritestillblir det lagom matigt
Valentine's-middag och försvunnen katt

Valentine's-middag och försvunnen katt

Första förrätten var en tortellini fylld med hummer och toppad med kaviar, grymt god. ns visas rygby mellan England och Italien och jag skriver blogg
Tillbaka till Star Inn Harome

Tillbaka till Star Inn Harome

vi la om strategin denna gång och valde två förrätter vardera som lunch med hopp om plats för något extra

Matrelaterad historia - blandat

Förrätten består av kroketter, rissoler eller krustader. Förrätten. Medlet skall för övrigt ha använts vid export av färskt kött från AmerikatillEngland