Det funkar även att käka den som förrätt, vi klurade lite till och kom fram till att ansjovis borde ju göra sej alldeles ypperligt att ha i den då och ett glas iskall öl till och kanske en skiva kavring vid sidan
Kan serveras som tilltugg, plockmat eller förrätt. Så var det i söndags och när väl dessa fylldasvampar hamnade på borden kändes det som att räddningen kommit
Fylldsvamp är en klassiker jag gärna återkommer till både som förrätt eller till mig själv som lättare lunch eller middag med sallad och en bit bröd till
Till påskmiddagen jag lagade i fredags gjorde jag en trevlig förrätt. Mamma, två syskon varav en med respektive, moster, kusin och två syskonbarn fyllde huset under fredag och lördag
Recept på fyllda tomater med krämig sötpotatis och parmesanost passar perfekt som förrätt. Jag har börjat byta färskpotatis mot sötpotatis, fler rotsaker tar plats i mitt kylskåp samt svamp (och först och främst kantareller) har fått huvudrollen i mina maträtter just nu
De är perfekta som förrätt, och kan även serveras som middag om man inte är så värst hungrig en kväll, eller om man har planerat en mastodont och episk efterrätt och behöver lämna lite plats över, så att säga
Fräs svamp, bacon och lök i en stekpanna tills baconet blivit knaprigt. Och här kommer några tips på förrätter från året som gått, både vegetariskt och ickevegetariskt, med kött och med fisk
Funkar faktiskt både som en liten förrätt och efterrätt om man skulle vilja det. Om det beror på att det var han tog hand om kycklingen, fyllde den och lagade till den, det kan jag inte svara på
Fräs löken och svampen i en gryta. Till förrätt räcker den till 6 personer annars 4 portioner. 1,5 svampbuljongtärning (jag tog grönsaksbuljong och det blev gott)