Lite mer jobb kräver Portvinskokt päron Saint Agur, valnötter & knaprigkavring, men sötman från portvin och päron går fintihop med den krämiga och smakrikaädelosten
Me like Det blev Bruschetta tillförrätt (det är nåt jag aldrigblir trött på) sedan parmalindadkycklingfilé fylld med Saint Agur och västebottenostrisotto
Toppa med smulad ädelost och lägg upp på tallrikar. Lägg två tunna skivorparmaskinka på varje toast. Stek brödskivorna på bägge sidori smör tillknapriga ytor
Lägg en ostbit och ett basilikablad på skinkan och vikihoptill ett paket. Dela osten i 20 bitar och varje skinkskivai 2 bitar. 125 g Galbani mozzarella eller Kvibille gräddädel. 20 blad färsk basilika. 10 skivorparmaskinka
Parmaskinka och melon tillförrätt. Wilhelm tog bruschetta tillförrätt. En härligtkrämig skaldjurssoppa med kräftterrin och vinterörtsallad, helstekt hjortinnanlår med confitkokad portobello, portvinssås och potatisstrudel med ädelost, björnbärscrème brulée med chokladknäcke och hallonkompott och sedan smultrontårta med chokladkräm