Förkoka revbensspjäll recept

92 Spara

Julmustglaserade revbensspjäll

Den är ju både söt och har viss tyngd så någonstans tror jag att det kan bli ganska bra, när man ändå håller på med julmust så tänker jag mig att det även borde fungera på samma sätt som en porter eller stout till en stek när man man förkokar spjällen så det får även bli basen till den buljongen
1 Spara

Revbensspjäll med murkelsås

Denna gången förkokade jag köttet och grillade sedan av det i ugnen vilket är en annan metod. Igår gjorde jag förkokta och ugnsgrillade revbensspjäll, då är det tjocka revbensspjäll jag pratar om och inte spareribs som är tunnare
0 Spara

BBQ-glaze som hittat hem

Jag brukar använda tjocka, färska revbensspjäll som jag förkokar med kryddor (vitpeppar, vitlöksklyftor, lagerblad, ingefära) under lock i ca en timme ( jag lagar i regel kött för fyra personer så ett drygt kilo spjäll burkar det bli)
1 Spara

Revbensspjäll i ugn med klyftpotatis och coleslaw

Låt gärna revbensspjällen marineras över natten. Klyfta potatisen i lite tunnare klyftor (6-8 klyftor per potatis) och lägg klyftorna i en ugnsfast form (eller i en långpanna där även revbensspjällen får plats). För en snabbare middag kan ni förkoka spjällen i en buljong gjord av 1 liter vatten, 2 köttbuljongtärningar,. 1 kg Revbensspjäll
Sökförslag och sidor