2,5 kg grytkött av får (eller lammkött). 12,5 kg grytkött av får (eller lammkött) 2,5 kg kål 4 tsk hela pepparkorn 2 tsk salt 3 dl vatten 1-2 msk mjöl potatis, koktDela kålhuvudet i klyftor. Koka upp och låt koka på svag värme tills köttet är mört (det lossnar från benet), det tar ca 2 timmar
Hon har själv knäproblem (ledband osv) vilket medför att hon inte får belasta knät på samma sätt. I dag står ben på schemat och jag ska snart ta mig iväg till gymmet för ett högrep och plyo benpass med flera spännande övningar utöver de basala
Hoppas att ni alla får en förtjusande dag. Hela kroppen fick sig en skön genomkörare, ja så till den milda grad att benen skakade som asplöv och tappade all form av styrka
Jag börjar nu min tjänst som kokerska/barnskötare på ett litet föräldracooperativägd förskola där ekologiskt, närproducerat är i fokus när det kommer till matlagningen och inget hel- eller halvfabrikat får komma innanför dörrarna
Nu har jag ett gäng på fyra ben att gå ut med. Ett tag var sonen så trött på hembakt att han bad om att "någon gång få köpebröd, typ LIMPA" och då menade han sådan där söt och lite degig historia som man nästan får skrapa ur gommen när man äter