Lägg rödbetorna tätt på ett ugnssäkert fat. Smula osten och strö över rödbetorna. Koka rödbetornamed skalet på i vatten tills de är mjuka, ca 20 min. 1 kg färska små rödbetor. 150 g smulad Apetina® vitost eller fetaost
Lägg rödbetorna i en ugnsform och häll på lite olivolja och smaksätt med salt, peppar och timjam (om du använder färsk timjam så tillsätt den först efter röbetorna kommit ur ugnen)
färska örter (oregano, timjan, rosmarin eller mynta är mina favoriter till rödbetor). Ringla olja över och avsluta med lite pressad citron, salt & peppar och färska örter
Servera den fina fisken med den släta purén, de smörstekta rödbetorna och fetaost. Stek även rödbetorna i en klick smör och krydda med flingsalt och svartpeppar
Tryck av skalen medanrödbetorna är varma. Koka rödbetorna hela som de är tills de mjuknar. Blanda i ordning balsamvinäger och ollivolja i en liten skål samt krydda lätt med salt och peppar