Bilden ger interiktigträttvisa åt denna goda lammstek. Den var dock den godaste jag ätit, perfekt medium och så mör att köttet bara faller sönder i gommen
Så lita på mitt ord i stället om bildernaintedirekt får det att vattnas i munnen. Fast med lite mer kärlek än "bara" stekt i pannan, nämligen bakad i ugnen med ett täcke av champinjoner, lök, ost och persilja
Meat free Monday (eller det kanske var en tisdagi detta fallet. En mättande pasta med broccoli, varm basilikasås som toppas med halloumi och rostade pumpafrön
Att går ut och skörda sig några nävar färska örter är ren lyx. Vi har en fantastiskt stor och finrosmarinbuskei en kruka vår lila trädgård, och även andra örter växer och frodas alltjämt, och framstår som oerhört välmående med tanke på årstiden
Ni som tål gluten använder enklast färska lasangeplattor. Gör sedan (under tiden såsen puttrar) en smet av ricotta (en ask), färsk basilika (halv kruka) och spenat smaksatt med litevitlök, salt och peppar
Om du vill göra det enklare för dig så kan du bara slänga i några valfria grönsaker, till exempel morötter, svamp eller salladskål som man ofta har hemma, i buljongen och låta dem koka med nödvändigtid för att de ska blilite mjuka och skippa alla krångligaörtkryddor eller fancy ingredienser
Vispaihop mjölk, ägg och kryddor. Jag älskar kräftor och doften av nykoka skaldjur är ljuvlig. Ibrist på egna att koka gör jag ny lag till de färdigköpta, frysta
Servera gärna med färska bär och vispad grädde. Smaksätt med kryddorna. Jag sitter och jobbar med det sistainför morgondagens deadline (berättar mer införlanseringen nästa vecka) och har tillbringat de senaste timmarnai bloggens arkiv för att leta bilder