Riv eller hyvla osten över fikonen, ringla över honung och ställ iniugnentills allt får fin färg. Dela fikoneni klyftor och arrangera på ett ugnsfast fat
Riv eller hyvla osten över fikonen, ringla över honung och ställ iniugnentills allt får fin färg. Dela fikoneni klyftor och arrangera på ett ugnsfast fat
Smöra en ugnsäker form eller tallrik och placera fikonen ovanpå. Blanda under tiden mascarponeosten medvaniljsocker och toppa ovanpå fikonen när de är klara
Idag tänkte jag att det var dags för ett litetdesserttips, och till det här receptet ska du köpa hem härliga, färskafikon som just nu finnsifruktdiskeni affären
Nästa gång köper jag bara pistagenötter och valnötter, dvs bara de nötter som jag tycker är godast, struntar eventuellt i Ls torkade fruktnoja [det går ju att peta bort] och tar medlite torkade aprikoser eller russin, har intebrietårtanlika lång stund iugnen, och toppar den medfärskafikonvidservering
Tillsätt olja, honung, nyponpulver, flingor, frön och fikon, och kör i gång maskinen. Amaranth är ännu ett av alla dessa supernyttiga små frön som har funnits länge i hälsokostaffärer och specialaffärer, men som nu börjar dyka upp också ivanligalivsmedelsbutiker