4 300 g färska chorizokorvar 2 majskolvar 1 röd paprika 1 msk smör 1 riven vitlöksklyfta 1 krm chiliflakes 1 krm salt hackad persilja Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Glöm nu den där vacumförpackade äckel majsen där på butikshyllan, köp färsk och koka själv. Har alltid älskat kokt majs med vitlökssmör, men denna smakcombo vinner även favoriten
)Gott med bacon och färska tomater till. Vispa äggen, och tillsätt mjöl, salt, keso och majsen. 300 gram majskorn3 ägg1 dl vetemjöl150 gram burk keso/cottage cheese1/2 tsk. saltSmör till stekningBörja med att köra majsen snabbt i en matberedare (5-6 sekunder). 300 gram majskorn
Idag gjorde jag sojakött, med majs och bönsås till det glutenfri pasta och tomatpuré. Undertiden blanda bönor och majs i Crème Fraîche, krydda med olika kryddor helt efter vad du känner för, (jag använde de ovan)
Lägg majskolvarna på mitten av ena delen. Vik upp överblivet tidningspapper och grilla majskolvarna runt om över direkt glöd tills blasten är torr och lätt sotad