Rätten är klar när tomaterna badar i sin sky. 12 Stora tomater. 2)Lägg alla tomater och komatköttet i en stor form med olivolja. 4) Fyll tomaterna med köttfärsblandningen & lägg på locken. KÖTT 12 Stora tomater. 45-50 minuter Rätten är klar när tomaterna badar i sin sky
Tillsätt lök, vitlök, tomater och timjan och sjud i 5 minuter. Häll tomater och persilja i en kastrull och låt småkoka i 5 minuter. 5 dl passerade tomater. 1 dl passerade tomater
småkoka tills vätskan från tomaterna kokat in och röran är ganska fast. 1 gul lök, finhackad1 liten burk majs (150g)1 burk krossade tomater1 vitlöksklyfta1 tsk oregano1 tsk basilika½ dl ketchup riven ost salt och peppar
Första middagen skulle vara ostgratinerade färsfyllda zucchihibåtar, men jag bläddrade i ett nummer av Paolos mat hemma hos svärmor och blev inspirerad att lägga fyllningen i zucchirullar istället
Rör ner selleribitarna, paprikabitarna, tomaterna och kryddorna och låt det puttra en stund. Rör ner selleribitarna, paprikabitarna, tomaterna och kryddorna och låt det puttra en stund
Tillsätt lök, vitlök, tomater och timjan och sjud i 5 minuter. Koka tomater och hackad persilja i 3 minuter. 5 dl passerade tomater. 1 dl passerade tomater