En tacksam rätt att göra och som barnen uppskattar är färsfylldapaprikor. Det blir gott och mättande samtidigt som det är lite roligt att servera dem i paprikorna
Dela paprikorna på längden och kärna ur, behåll dock gärna ”kvisten”, jag brukar försöka dela paprikorna så att även ”kvisten” dels mellan paprikahalvorna
Skär paprikorna i halvor och ta bort fröna. 2 gula paprikor. Dela av toppen på tomaterna och gröp ur innehållet (spara innehållet till färsblandningen)
Skala och hacka löken och stek den i en stekpanna med matfett. Tillsätt färsen och stek den smulig. Hacka gul paprika och tomat och tillsätt till färsen tillsammans med passerade tomater
Mesta delen av tiden vi är hemma spenderar dom utanför buren, när vi äter går dom in i buren och spisar även dom för att sedan göra oss sällskap i matrummet
Skala sedan paprikorna och skär ner i mindre bitar. Lägg paprikahalvorna på en plåt och rosta tills skalet är svart utan att själva köttet börjar brännas vid