Färsfylld paprika med tomatsås recept

Färsfyllda paprikor med tomatsås

Färsfyllda paprikor med tomatsås

Bryn färsen i en stekpanna med het olja. Tomatsås. Smaka av med salt och peppar. Lägg paprikorna i en ugnsfast form och fyll dem med färsen
Köttfärsfyllda paprikor

Köttfärsfyllda paprikor

Färsfylldpaprikamedtomatsås och mathavre + sallad. GA_googleAddAttr("Tag", "paprika"). Sen gör jag en enkel tomatsåsmed krossade tomater, grädde, kryddor och lite ketchup och häller runt paprikorna innan jag gratinerar dem i ugnen
Saftiga Fyllda Paprikor

Saftiga Fyllda Paprikor

Häll ner den finhackade grillade paprikan. Såsen som blir över rörs ut med en skvätt mjölk som rundar av tomatsåsen lite

Färsfyllda paprikor med tomatsås

 Bryn färsen i en stekpanna med het olja.  Tomatsås. Smaka av med salt och peppar.  Lägg paprikorna i en ugnsfast form och fyll dem med färsen

Färsfyllda paprikor

Blanda köttfärsen med kryddorna, det kokta riset och äggen. Rensa ur paprikorna och fyll dem med färsen

Färsfylld paprika

 Blanda köttet med vätska, kryddgrönt, salt och peppar. Gräv ur kärnorna och fyll dem med färsen. Servera med ett gott vitt bröd eller kokt ris

Färsfyllda paprikor

Rör samman färsen med salt, peppar, vatten, ströbröd och spiskummin. Servera ris till, och tomatsås (ur påse) samt pappadambröd om så önskas

Fyllda paprikor

Servera de färsfyllda paprikorna tillsammans medtomatsåsen. Krydda medpaprikapulver och salt. Späd med vattnet

Stekt mezzaluna med gräddig tomatsås

Färsfylld cannellioni med vin och basilikadoftande tomatsås. Värm upp en större panna ordentligt och lägg i lite olja, häll i paprikan först för att sedan lägga i pastan vänd försiktigt och gör en gyllene stekyta