Det blev färsbiffar som jag fyllde medmozzarella som blev över från igår. Från början hade jag inte tänkt göra någon sås men eftersom jag visste att antalet färsbiffar inte skulle matcha mängden potatis och lök - det skulle bli färsbiffar över - så passade jag på att vispa ur pannan med lite mellangrädde, soja och vitpeppar att spara matlådsbiffarna i
Gott till färsbiffar, köttbiten eller som här med baconchips som knaprigt tillbehör. Det blir mycket grönt med LCHF så att investera i en salladscentrifug är riktigt smart
Kan tänka mig att testa såsen till vanliga hederliga färsbiffar också - vilken piffning det vore. Även de grillade tortillarullarna med guacamole och mozzarella hämtade jag därifrån
Blanda samman samtliga ingredienser till färsbiffarna utom mozzarellan. Kycklingfärsbiffar. Rulla färsen till bollar och tryck i en bit mozzarella i mitten och täck hålet med färs
Kallar de små färsbiffarna för champcici – istället för cevapcici som annars är gjorda köttfärs av olika slag, dessa är istället gjorda av champinjoner och mozzarella bland annat
Dela mozzarellan i åtta bitar. Lägg på en bit mozzarella och förslut färsbiffen runt ostbiten. Stek biffarna på medelvärme tills de verkar klara, ca 10 min