Färsfylld paprika recept

Lchf Färsfylld Paprika

Lchf Färsfylld Paprika

Färsfylldpaprika, med currysmak till den en enkel sallad. Ingen sås behövs, då paprikan blir krämig, och färsen släpper i från sig fett, så det räcker
Färsfyllda paprikor med tomatsås

Färsfyllda paprikor med tomatsås

Lägg paprikahalvorna i en ugnsfast form och fyll dem med färsen. 1 st röd paprika. 1 st paprika. Skölj paprikorna och dela dem på längden
Färsfylld paprika – en rätt jag glömde bort

Färsfylld paprika – en rätt jag glömde bort

Dela paprikorna på längden och kärna ur, behåll dock gärna ”kvisten”, jag brukar försöka dela paprikorna så att även ”kvisten” dels mellan paprikahalvorna
Färsfylld paprika och kokt matkorn

Färsfylld paprika och kokt matkorn

Fördela köttfärsröran i paprikahalvorna och strö över osten. 1 st röd paprika. 1 st grön paprika. Skölj och dela parikorna
Färsfylld paprika

Färsfylld paprika

Har ett liknande recept här på bloggen men detta är lite annorlunda. Smakar liknande chili con carne tycker jag =) Receptet är från menyse
Färsfyllda paprikor

Färsfyllda paprikor

Kryddor (salt, peppar, paprikapulver, chili). Blanda creme fraishe och tomatpure, lägg en klick på varje paprika och strö över riven ost
Färsfylld paprika

Färsfylld paprika

FÄRSFYLLDPAPRIKA. Färska paprikor är på hösten ganska billiga och då kan man försöka få tag på några stora exemplar och fylla dem med t ex köttfärs

Färsfylld (fantastisk) paprika

En nygammal variant - färsfylldpaprika. Paprika, nötfärs, curry, kanel, lök, svamp, chili, salt, vitlökspulver, oliver & färskost (plus zucchini, tomat, lök & äpplecidervinäger)
Färsfylld squash och paprika

Färsfylld squash och paprika

Hacka gul paprika och tomat och tillsätt till färsen tillsammans med passerade tomater. Dela och kärna ur den röda paprikan
Färsfylld paprika

Färsfylld paprika

Fylld paprika går alldeles utmärkt att förbereda dagen innan. Skär av den delen av paprikan där skaftet sitter
Färsfyllda paprikor

Färsfyllda paprikor

Skär paprikorna i halvor och ta bort fröna. Dela av toppen på tomaterna och gröp ur innehållet (spara innehållet till färsblandningen)
Färsfyllda paprikor

Färsfyllda paprikor

Nu behöver det ju inte vara en paprika som fylls och gratineras i ugnen, man kan ju slänga köttfärsen i en aubergine, lök eller zucchini
Färsfylld paprika

Färsfylld paprika

1 st paprika. Blanda köttet med vätska, kryddgrönt, salt och peppar. Skär ett lock av paprikorna vid bladfästet
Färsfyllda paprikor med tomatsås

Färsfyllda paprikor med tomatsås

1 st paprika. 1 st röd paprika. Skölj paprikorna och dela dem på längden. Ta bort kärnorna. Skala och hacka lök och vitlök
Färsfylld paprika och squash

Färsfylld paprika och squash

Hacka gul paprika och tomat och tillsätt till färsen tillsammans med passerade tomater. Dela och kärna ur den röda paprikan