Experiment med vatten små barn recept

Lchf våfflor

Lchf våfflor

Detta var ett experiment på jobbet vi har odlat rödbetor medbarnen och vi har kokat och stekt rödbetor och ville nu visa at
Lchf pannkakor

Lchf pannkakor

Detta var ett experiment på jobbet vi har odlat rödbetor medbarnen och vi har kokat och stekt rödbetor och ville nu visa at
Evas rödbetsfrallor

Evas rödbetsfrallor

Detta var ett experiment på jobbet vi har odlat rödbetor medbarnen och vi har kokat och stekt rödbetor och ville nu visa att det går fint att baka med dessa med
Krämig zucchini- & kokossoppa

Krämig zucchini- & kokossoppa

Vi har börjat publicera några av våra experiment på Instagram – om du vill hålla dig uppdaterad på våra mat-eskapader ta gärna en titt på vår Instagram-sida
Om Gelatin och Glycin

Om Gelatin och Glycin

stressen, det tog mig många år att börja experimenteramed stora mängder. skulle vara till hjälp för experimentet
Söt clementinsylt!

Söt clementinsylt!

Mina barn äter fortfarande massor av dessa orange små saker men jag hann plocka undan några till mitt lilla experiment
Golfande Brudpar

Golfande Brudpar

Detta var ett experiment på jobbet vi har odlat rödbetor medbarnen och vi har kokat och stekt rödbetor och ville nu visa at
Playstationtårta

Playstationtårta

Detta var ett experiment på jobbet vi har odlat rödbetor medbarnen och vi har kokat och stekt rödbetor och ville nu visa at
Kemiska experiment

Kemiska experiment

)Samma experiment kan göras medvattenlösliga färgpennor, hushållsfärger och andra typer av färgat godis
Om Gelatin och Glycin

Om Gelatin och Glycin

stressen, det tog mig många år att börja experimenteramed stora mängder. skulle vara till hjälp för experimentet
KRÄMIG ZUCCHINI- & KOKOSSOPPA

KRÄMIG ZUCCHINI- & KOKOSSOPPA

Vi har börjat publicera några av våra experiment på Instagram – om du vill hålla dig uppdaterad på våra mat-eskapader ta gärna en titt på vår Instagram-sida

Kinesiskt kök 4

De har stimulerat till import av de vanligaste kinesiska redskapen och ingredienserna och - vilket är ännu viktigare - har visat hur man, genom att använda sig av kinesernas traditionella experimenterande, kan bruka de egna redskapen och ingredienserna när man lagar kinesisk mat