Koka julskinka och sedan griljera med hjälp av ErnstSkinkan är alltså från förra året då fru M fick för sej att vi skulle testa griljeringsröran som hon sett allas vår myskille Ernst göra på tv Mårtenssons kök
KOKA JULSKINKA I SLOW COOKER Hon gör där nämligen en örtig griljering a la Ernst. Jag däremot körde på en klassisk senapsgriljeringMalin's Diner
Årets skinka. ;)Griljering a la Ernst. Med inspiration från the one and only Ernst. Vi testar ni griljering i år. Hur tar man snygg bild på en skinkaLisoball blogg
Jul jul strålande julmat Receptet har jag hittat på nätet och enligt Ernst´s råd gräddade jag dem i ugnen. Skinkan köper jag alltid färdigkokt och varje år är det som att ”köpa grisen i säcken” Haha, nu fick jag till det minsann Piccante!
Ernst vilda skinkgriljering Täck skinkan och smula på mer rosmarin. Passa din skinka noga så att det inte bränns. Sätt ugnen på 225-250 grader, övervärme Matklubben.nu