Entrecote stektid recept

Helstekt entrecote med kantarellsås

Helstekt entrecote med kantarellsås

Ös smöret över köttbiten under stektiden. Ikväll helstekte jag entrecote och till köttet serverades en kantarellsås, crushed sweetpotatoes, brysselkål och ugnsbakade tomater
Entrecote med vitlökskräm

Entrecote med vitlökskräm

Stektiden kan variera berodde på hur tjock köttbiten är. Mör och saftig stekt entrecote serverad med vitlökskräm
Snabb pepparsås till entrecôte

Snabb pepparsås till entrecôte

Ta till lite längre stektid om du vill ha köttet mer välstekt. Entrecôte med pepparsås 2 port. 2 skivor entrecôte à 150-200 g
Entrecôte med Pepparsås

Entrecôte med Pepparsås

Längre stektid om Du vill ha köttet mer välstekt. Entrecote med Pepparsås 1 grön Turkisk Paprika ½ gul Lök 2 msk Smör Nymald Vitpeppar Mellanmald Svartpeppar 1 tsk Worcestersauce 1 msk Rödvin 1 tsk Fransk grovmald Senap Havssalt Finhacka löken och strimla paprikan
Fylld kyckling på grillplanka

Fylld kyckling på grillplanka

beef entrecote. Då får du ner stektiden till ca 1,5 timme. Hej på er lchf-vänner. Vi har varit lite dåliga på att uppdatera på senare tid
MIDDAGSBJUDNING MED THAITEMA

MIDDAGSBJUDNING MED THAITEMA

Grillad entrecote med het chilisås. Man kan även använda råa stora räkor, stektiden skiljer sig lite, men inte mycket

Entrecote i grillpanna

Låt köttet vila på tallrik minst halva stektiden innan servering. Recept. Evamar. fre, 2013-10-04 22. 02. 10min
Ugnspotatis med vitlök

Ugnspotatis med vitlök

Jag hittade nedsatt entrecote idag och tänkte passa på att steka dem med ugnspotatis och vitlök. Stektid beroende på hur du vill ha köttet och tjockleken
Lammentrecôte (4 portioner)

Lammentrecôte (4 portioner)

Stek det kryddade köttet på hög värme i ca 2 minuter per sida, stektiden kan variera lite med tjockleken på bitarna

Saltinbakad entrecõte

Beräkna 10 minuters stektid. Lägg köttet på en skärbräda. Skrapa det med en bordskniv om så behövs. Skala vitlöken och dela varje klyfta i 2-3 bitar

Rostbiff

Stektider. I 125ºC blir stektiden något längre men utbytet något högre, dvs köttet lättar mindre i vikt