Enkla tårtor recept

131 Spara

Spröda Nutella bakelser

Igår körde vi på en spontanmiddag med svärföräldrarna här hemma och då min mans syster gärna önskade efterrätt och jag kände att tiden var knaper gjorde jag denna superenkla efterätt med smördeg och nutella
Enkla tårtor

Enkla tårtor

Ett par enkla tårtor tar inte lång tid att göra. Det är alltid trevligt att bjuda på något hembakat och det uppskattas av alla. Med lite hjälp från myTaste och spännande fyllningar kan du få den enklaste tårtan att framstå som ett mästerverk gjord av den främste konditor. Låt våra recept inspirera dig till att bjuda på något gott till kaffet eller efter middagen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, vi har recept för alla nivåer. Alla klarar av att sno ihop en enkel tårta - bli din egen konditor.

Smaskiga tårtor när du vill

Enkla tårtor kan göras i många olika variationer och det har blivit populärt att använda olika köpta chokladkakor att använda i olika bakverk. Speciellt Daim passar väldigt fint att använda till enkla tårtor, cheesecake och andra sötsaker. Kombinationen krispig knäck och len choklad kan göra den enklaste tårta till en utsökt dessert. Gör gärna några tårtbottnar och ha färdiga i frysen så kan du lätt göra en tårta på nolltid. Du kan till och med ha färdiga tårtor som du sedan förvarar i frysen. Det är lämpligt om man plötsligt vill bjuda på något gott. Om man vill bjuda på något mer mättande passar det bra med en god smörgåstårta. Till en studentskiva brukar smörgåstårtan vara en självklar del av buffébordet. Det blir både billigare och godare om du gör dem själv och det är lätt med vår hjälp. Hitta ett recept som passar dig. Bottnarna kan du baka själv eller köpa färdiga.

Enkla tårtor till kaffebjudning

Till en kaffebjudning eller liknande tillställning vill man gärna ha lite variation. Några enkla tårtor med olika fyllningar, bullar och småkakor på ett buffébord kan göra den mest svårflirtade lyrisk. Om du vet med dig att någon är glutenallergiker eller äter sockerfritt hittar du massor av lämpliga recept i vår gedigna receptsamling på myTaste. Enkla tårtor kan varieras: testa att göra en gräddtårta med frukt eller bär på, en modernare variant med spännande chokladfyllning eller en tårta med ett härligt glasyröverdrag. En klassisk toscakaka brukar alltid göra succé. När det kommer till kakor har vi på myTaste samlat massor av varianter. Välj ut recept på några olika kakor som skiljer sig i färg, konsistens och smak. Det kanske låter krångligt att fixa, men oroa dig inte. Om du bara ser till att ha alla ingredienser hemma, hittar ett bra recept och får vår hjälp så går det som en dans.

Sökförslag och sidor