Om du kikar runt på inläggen och recepten vi har här på Hälsa som livsstil kan du se att vi använder vår slow cooker till mycket olika saker, båda till att blötlägga bönor och göra klarifierat smör med mera
Att öra egen pajdeg är inte svårt men det är ännu enklareatt använda färdig smördeg på rulle så har man ont om tid och vill ha middagen på bordet snabbt så rekommenderar jag att använda färdig färsk smördeg på rulle
Det är så jäkla gött att ta en paus från plugg ibland (sitter och läser ändlöst många akademiska artiklar på engelska om konflikter, fred, och krig i världen - tunga saker)
Sedan jag tvingades ställa om min kost har jag fått lära mig mycket om bönor, linser och också attlaga huvudrätter av bara grönsaker snarare än att bara blanda till en kall sallad
Här är några enklasaker du kan göra när du känner dig pressad. Ät färsk frukt och grönsaker. När det är kallt ute är det underbart att krypa upp i soffan med en värmande brasa , en kopp te och en bra tidning
Det funkar lite som ett lottohjul, bortsett från att jag lämnar få saker åt slumpen. Jag gillar när saker går efter ett visst schema, när jag har koll på läget och vet vad det är som gäller
Men nu är jag här, ett år i framtiden och saker och ting börjar sakta men säkert att gå frammåt. Jag har ork att ta hand om mitt vardagligliga liv, jag orkar laga mat, duscha, städa etc, men lider än i dag av influensa symtom om jag skulle gå över en viss gräns
Ett första steg till attlaga mer egen mat är att börja laga det du brukar köpa färdigt själv. Frukt, bär och grönsaker gör mycket för det faktum att vi äter med ögonen
Ibland önskar jag att jag kunnat hoppa in som nutidens Sandra och pratat med dåtidens Sandra. Sedan kommer du vara med på nationell tv med Robert Aschberg och laga mat