Toppa med passionsfrukt och maräng. Jag serverade den här goda chokladmoussen gjord på vit choklad i ganska små glas och så toppade jag den med passionsfrukt som bryter av fint mot den söta chokladen
Jag tycker om när jag känner olika konsistenser i efterrätter. Ska vi fira valborg med att äta mjuk maräng toppad med blåbärssylt, citronkräm & krossade sesamkex
vill du göra något kul med äggvitorna som blir över kan du göra egna maränger. Tänk vad lyxigt med egen hemgjord glass fri från en massa e-ämnen och annat skit och dessutom inget socker
En tunn och krispig botten med mascarpone, vit choklad och björbär. Låt inte pizzan stå ute för länge med fyllning på, det gör att botten suger åt sig vätska och blir för mjuk
Baka av formen som du fyllt med sockerdeg. Gör marängen och spritsa eller bred ut den ovanpå curden. Bränn av med en gasolbrännare (finns på typ Claes Ohlssons)