Här har ni ett jätteenkelt grundrecept på strimlad biff i sås som smakar precis som på kinarestaurangen, sen kan ni själva lägga till et ni önskar som bambuskott eller champinjoner – om ni vill
Smaka sedan av såsen om den behövs krydda ytterliggare eller redas av. Om du tror den känns bra kryddad kan du nu trycka till den till lagomstora biffar
Två andra favoriter är biffwok eller ”biff i sås” som mamma lagat till oss sedan vi var små. Då gratineras biffen i en senapssås i ugnen och serveras med ris, supergott
Den höjer många rätter det där extra snäppet som gör att man får mersmak på middagen helt enkelt. Snart dags att säga tack och hej till denna händelserika måndag då min son började första klass
En galet bra vecka helt enkelt. När köttet börjar bli klart, tillsätt lök, svamp och bambuskott och häll genast på soja, ostronsås, hoisinsås, sesamolja och vattnet
Kall sås med vitlök och basilika. Till servering. Här du, har du de grööönaste biffarna i stada. Minns du morots- och jordnötsbiffarna jag lagade i november