När vi gjorde kall romsås till den panerade fisken för första gången och jag tog sonen till hjälp med avsmakningen ville jag ha mer citron i för smakens skull men fick då veta att det blir för mycket sur smak, istället skulle jag riva citronskal och ha i
Det som gör den här pajen så enkel att göra är att det behövs ingen pajdeg, utan jag river ost som botten och det fungerar jättebra, pajen håller i hop i fina bitar, låt den bara få vila innan du skär upp den
Till kvällsmat blev det varmrökt lax med smak av chili och lime, romsås (gjord på lätt créme fraiche, röd stenbitsrom, salt och peppar), kokt färsk sparris och en sallad med avokado, blandsallad, tomat och gurka
Fisken serverades med färskpotatis, en enkel bladsallad samt en gräddig kall romsås. Romsåsen. Efter ett par veckors sommaruppehåll med fiske, var det förra veckan dags att igen ge sig ut i ett par tre dagar och pröva lyckan (eller skickligheten om man så vill)
Enkelt men såå gott. Romsås. Romsås. Det friska vinet, nr 5595, med inslag av gröna äpplen, mineral, färska örter och citron serverades till ugnsbakad röding med pressad potatis och en kall romsås
Enkelt och väldigt gott. Kvällens middag blev den här goda laxen i en romsås. Amanda tyckte att det var så gott att hon ville äta det både imorgon och i övermorgon och det tar jag som ett gott betyg