Pulledpork har blivit lika svennigt som tacopajen. PulledPork är verkligen gott. Båda gångerna har jag INTE använt fläskkarrén till det Lina tyckte att jag skulle göra utan jag har gjort PulledPork istället
Pulledpork är snart lika svennigt som tacopajen. PulledPork är verkligen gott. Båda gångerna har jag INTE använt fläskkarrén till det Lina tyckte att jag skulle göra utan jag har gjort PulledPork istället
Köttet är klart när det enkelt går att dra isär med en gaffel. Kvällens middag igår bestod av pulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd
Ni som inte hört talas om denna rätt förrut så är det helt enkelt en bit fläskkött som täcks med en marinad och tillagas i ugnen på svag värme lääääänge så det blir otroligt mört att man bara drar isär det
Pulledpork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken. Dessutom är det himla enkelt även om det faktiskt ska vara inne i ugnen i ca 7 timmar
När köttet är så mört att det enkelt och utan ansträngning går att dra isär i "trådar" är det klart. Pulledpork är för dig som inte vet typ världens godaste och världens möraste kött
Jag gjorde en enkel variant av pulledpork med inte så många kryddor. För nästan två år sen, efter att jag hade sett Tina Nordström laga detta hemma hos Andreas Carlsson i LA på tv, så var jag bara tvungen att prova laga Pulledpork, alltså dragen gris, och det var verkligen så gott som hon lovade att det skulle vara i programmet
Man fick helt enkelt bygga sin egen smörgås med smörstekt lantbröd, pulledpork, sallad, lök, cornichons och en dressing som jag gör genom att blanda crème fraîche, majonnäs och chipotle-pasta från Santa Maria