Jag kom på lite sent att jag ville blogga om detta, helt enkelt eftersom ingen annan tog foton och hade sig, men jag kom över det och sprang ut och hämtade mobilen i väskan, så nedan följer en beskrivning av de första tilltuggen medan ni får se bilder på de senare
Varva dim sum med pekinganka. Det händer grejer på restaurangfronten i stan, så jag tycker redan att det blivit dags att uppdatera min komprimerade Londonguide
Färsk pasta som görs på beställning och kockar som serverar rullar med pekinganka. Det fina med att resa bort, är den motivation en får när en kommit hem
Enkelt, snabbt, gott. Jag gjorde Pekinganka för ett tag sedan (blev inget bloggat om det men nästa gång så…) och fick lite anka över och fick göra en ”resträtt” av detta
Anka på burk får helt enkelt en ny innebörd. Jag har inga som helst ambitioner att tillaga en riktigt Pekinganka och svarar inte för någon som helst autenticitet men det här blev nåt som eventuellt har vissa likheter med ovan nämnda anka