Det är helt enkelt otrevligt att säga attmatsom någon lagt ner tid och energi på att laga är äcklig och andra personer som tycker attmaten är god ska inte behöva höra att den är äcklig
Till barn under året får man dock utesluta spenaten då den tillhör de gröna bladgrönsakerna. Det här är en rätt som även de som vill undvika gluten kan göra då det finns många alternativa sorters pasta, även ekologisk
För enkelhetens skull länkar jag till receptet som är från New York Times. Under förmiddagen hann jag handla, laga lunch (visserligen enkel soppa med bröd) samt förbereda och ugnssteka revbensspjället
Väldigt enkel, men så noggrant tillagad. Tillmaten gjorde jag dessutom en grön smoothie. Faktum är att man inte blir lika ”hög” på riktig mat, som man kan bli av bakverk, bröd, pasta eller godis
Riktigt mumsig mat, som är enkelatttillaga, passar speciellt bra för den som gillar fisk och blir extra god vid denna tiden på året, då det finns många färska grönsaker att välja mellan
Men visst, en vecka med ungefär dubbla dagsbehovet av mat, så nu är det helt enkelt hög tid att återgå till lite mer normala rutiner med LAGOM mycket mat