Vi börjar festrapporten med attbjuda er på efterrätten vi serverade, den hette något så tjusigt som "Flan" vilket helt enkelt är en en spansk version av brylépudding
Jag inser att ni ofta får stå ut med återblickar till min barndom här på bloggen, men nog är det så att mycket av våra referenser till mat grundläggs under uppväxten
Perfekt matattbjudapå och det var otroligt uppskattat. Jätteenkelmat som är lätt att förbereda innan så det slipper bli att du står i köket medans alla andra umgås
Så här i vintertid kör jag gärna rätt enkelt. Jag fick möjlighet att ha en förintervju inför Uppsala Beer & Whisky med Mats Wahlström som har den tuffa titeln Cofounder & CEO för Poppels Bryggeri
tänker mig mer typ av drinktilltugg, men gärna något matigare. vad ska jag bjudapå. Men på fredag kommer ett gäng tjejer hit för lite Me&I & fredagsmys
Om ni nu har missat denna dag hel, så kommer jag till er räddning med en super enkel Nutella Brownie recept som ni kan bjuda familjen på till efterrätt idag
Idag bjuder jag på ett enkelt och gott recept med färsbiffar som är sprängfyllda med fetaost. Börja med den fräscha tomatsåsen så att den får puttra en stund medan du gör resten
Detta är så enkeltatt ni till och med kan sätta barnen på det, men glöm bara inte att koka den kondenserade mjölken innan, hur ni gör det hittar ni här
Det ska “bara” vara en enkel lunch och det ska dessutom gå snabbt att fixa till. Salt & peppar (ska du bjuda småttingar är det bättre att ställa fram detta på bordet i efterhand)