Tänkte att jag skulle göra en enkel paj till kvällsmat så jag hade tagit fram ingredienser innan vi åkte, men vi är fortfarande väldigt mätta efter den goda lunchen så det får nog bli söndagsmat
En supergod och enkelkycklingpaj. God kväll. Skönt med fredag och helg. Vi har precis ätit. Emil åkte med en kompis och badade i sjön och vi andra slappar
Den här kycklingpajen är enkel men känns lite fredagslyxig, särskilt om du varit så duktig att du plockat svamp och kan använda lite kantareller istället för bara champinjoner… Själv har jag inte tålamod nog för att plocka svamp i skogen utan plockar dem i grönsaksdisken eller i konservhyllan
Du kan med fördel förbereda kycklingpajen någon dag innan servering. Det är enkelt att laga denna maträtt som garanterat passar som lunch eller middag – och då för cirka 4 personer
Som den här krämiga kycklingpajen. Kycklingpaj 200-225 grader. Ibland är det enklaste, det godaste. Använd Maizena i fyllningen för att få den rätta konsistensen
En enkel, improviserad paj med kyckling, grönkål, paprika, fetaost och örtkryddor blev resultatet. Köpte ett stort knippe för ett par veckor sedan, som jag förvarat i kylen och hunnit använda till grönkålspasta, grönkålssallad, i diverse färskpressade juicer, för att i helgen göra slut på det sista i denna kycklingpaj
Idag lagade jag en helt ny variant på kycklingpaj av kycklinglårfilén jag hade i kylen. Nu är det allt för lång tid sedan jag la ut ett nytt recept på bloggen