Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Så enkel att man inte tror att den kan smaka så gott faktiskt. Dessutom är den extremt enkel att göra. Currysås hör ihop med kyckling men istället för att steka kycklingfiléerna klara i stekpanna som jag oftast gör så la jag dem i en ugnsform efter att de fått liteytlig färg
Idag bjuder jag på ett smarrigt och enkelt recept som passar riktigt bra som fredagsmiddag. Lägg frysta kycklingfiléerimarinaden på kvällen och låt de tina och marinerasi kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de iugnen när man kommer hem från jobbet
Värm en stekpanna, häll i flytande margarin. Lägg ikycklingfilererna, krydda med salt och peppar. Stek därefter grönsakerna i samma varma panna,smaksätt med rivenvitlök och soja, eventuellt mer salt och peppar om det behövs
♥ Här kommer en av de godaste kycklingrätterna jag någonsin testat och dessutom hur enkel som helst. Eftersom vi hade besök i helgen av en hel familj å var det tur att vi hade köpt ett nytt matbord
Enkelt nog för vilken vardag som helst – gott nog för vilket gästande sällskap som helst. Den blir så mör och god… Dessutom är det inte svårare än att slänga kycklingfiléernai såsen, stoppa iniugnen och vänta
Enkelt och snabbt att fixa. Smidig och smarrigkycklingfiléiugn. Problemet är att jag just nu också försöker att hålla mig borta från mejeriprodukter så det blir en utmaning att fiska upp en kycklingfilé ur den här sjön
Jag tycker att det blirtillräckligtsaftigt som det är, men om du gärna vill ha en sås tillkycklingen så skickar jag med ett enkelt recept på en balsamsås som passar jättebra till denna rätt