Då är det enkelt att plocka fram färdig mat om det dyker upp oväntade middagsgäster (eller utarbetade familjemedlemmar som inte orkar stå och laga mat en vanlig vardag)
Enkel och så god. Just nu går det att hitta en hel del kantareller i skogarna och tänkte därför att det ju inte kunde passa lämpligare än att dela med mig av mitt recept på vegetarisk kantarellpaj
Ett utmärkt tillbehör till kräftorna eller helt enkelt som en egen liten rätt. Idag bjuder jag på en riktigt god kantarellpaj toppad med smakrik Västerbottenost
Lovade er ett recept på kantarellpaj som vi åt förra helgen till vår räkfrossa. Vill du ha något lite mer matigt till skaldjuren så är denna krämiga kantarellpaj ett hett tips
Eller för att det är så enkelt. Paj är ju världens bästa restmat. Sno snabbt ihop ett pajskal, lägg i vad som finns i kylskåpet och häll på en äggstanning
Såhär enkelt slänger du ihop den. En västerbottenostpaj, en stor hög med kräftor (gärna färska om det går att få tag på), goda lagrade ostar, kex, gott bröd och så kantarellpaj
Så jag får helt enkelt nöja mig med vänliga själar som skänker lite kantareller. Själv bestämde jag mig för att göra en mumsig kantarellpaj just denna dag
Pajen är enkel att göra och förgyller smaken till de röda små delikata skaldjuren. Fyllning till kantarellpajen200 g stekta kantareller100 g västerbottenost3 ägg3 dl gräddelite löksalt o pepparGör så här1