Enkelhallonglass. En god och enkel frosting med cream cheese (naturell färskost) och smak av vanilj, som är supersmidig att ta till när man ska dekorera cupcakes eller kakor
Alltså det här är så himla enkelt att göra och en perfekt efterrätt till många eftersom man förbereder långt i förväg och förvarar glassen i frysen fram till festdagen
Enkelt och snabbt. Melon & Hallonglass. Sommar betyder glass. De glassar man hittar i butiken brukar varken innehålla grädde och ägg eller frukt, utan massvis med tillsatser, syntetiska smak- och färgämnen och orimligt mycket socker
Efterrätt orkade vi däremot med i fredags kväll, en vansinnigt god och enkel sådan. Enkelhallonglass 2 port2 dl frysta hallon1-2 dl vispgräddeflorsocker efter eget tycke och smak. Enkelhallonglass 2 port
Det är enkelt och så slipper jag mecka med olja som stänker i hela köket… Det går att använda samma recept på rödbetsfalafel även om du friterar dem, men kladdigare blir det