Att servera desserten i glas är verkligen hur festligt och fint som helst. Det ser superproffsigt ut men egentligen är det så enkelt det kan bli.
Det passar extra bra till desserter som serveras i flera lager. Det finns en uppsjö av smarriga efterrätter som fungerar utmärkt att servera i glas - alltifrån tiramisu till pannacotta eller cheesecake. Varva flera lager och avsluta gärna med färska bär på toppen.
Passa på att ta tillvara på allt sött och härligt som växer när det är sommar. Efterrätt i glas med rabarber är en favorit - sött och syrligt på samma gång.
Att bjuda på efterrätt i glas är toppen när du har många gäster på besök eftersom efterrätten kan göras långt i förväg. Plocka fram dina finaste dessertglas och skeda upp. Ett trevligare avslut på en god middag finns knappast!
“Nu är jag jätte trött på den här sidan jag. Kan inte se receptet, klicket på se hela beskrivningen och hämnar på en sida som är reklam för mera recept ?”
Toppkommentarer i efterrätt i glas
“Nu är jag jätte trött på den här sidan jag. Kan inte se receptet, klicket på se hela beskrivningen och hämnar på en sida som är reklam för mera recept ?”
Visa alla 2 kommentarer“Lagade den med lättsötad vaniljkesella och hallon. Kommer att göra om flera gånger. Jättegott!”
Visa alla 2 kommentarer“Så gott med den syrliga smaken”
Se recept“Drömmen går till 70/ 80 - talet. Mycket gott!”
Se recept“Kan någon lägga in receptet här har ej Sydsvenskan tack”
Se recept“Se citronpaj längre ner på sidan!”
Se recept