Coyntha undrade om jag ville gäst-blogga, mycket snurrar i huvudet, mycket är vaga minnen men oavsett vad så tyckte jag iden var bra för att dels kunna dela med mig av min upplevelse och dels för att själv komma ihåg min premiär
Jag använde ekströms chokladmousse. I förrgår påbörjades tårtbaket till födelsedagsbarnet. En överraskning tårta som skulle färdas ett par hundra kilometer med tåg och en resveska som reskamrat
10 msk Ekströms marsán torrvara. 10 msk Ekströms marsán torrvara. Denna kakan blev så jädrans god. Tyvärr hann jag inte ta någon fin bild på den så bilden nedan gör den verkligen inte rättvisa
vaniljsåspulver (älskar Ekströms) Gör små hål i cheesecaken och fyll med Dumlesås. vaniljsåspulver (älskar Ekströms) Gör små hål i cheesecaken och fyll med Dumlesås
Gör sedan en grop i varje bulle och fyll med vaniljkräm, jag brukar använda Ekströms marsankräm som man kokar, den fungerar väldigt bra att grädda i ugnen