Det är ingen hemlighet att jag älskar After Eight. Jag använder alltid samma grundrecept som ger sådär perfekt krispiga kanter och en seg insida men after eighten gjorde den sega insidan ännu segare
Här kommer ett riktigt enkelt recept på en supergod cheesecake med After Eight i. Det går perfekt att förbereda after eight cheesecake en eller ett par dagar innan servering om man vill, slå bara lite plast över så att den håller sig fin
Kladdkaka med after eight. 25 g smör1 dl grädde20 after eight bitarSmält smör och blanda ner grädde och after eight, rör tills det är helt blandat, häll över den kalla kakan och ställ kallt
Denna gången bakades det en After Eight brownie som jag ringlade vit choklad över. 12 st after eight. Häll ner smeten i långpannan, dela After Eighten på diagonalen i 2 bitar och tryck ner dem i brownie smeten. 12 st after eight
Förra helgen bad jag Karin med bloggen Karins kök om tips på mjuka kakor, och hon kom med flera frestande förslag, men det jag föll för och tyckte skulle passa till helgens kalas var chokladkaka med After Eight, och det receptet kommer här