Cover the bottom of an oven dish with eggplant and zucchini slices and tomatoes. Medan grönsakerna är i ugnen blanda ihop ricotta, parmesan, örter, vitlök och salt i en skål
In a large mixing bowl, combine the diced eggplant, zucchini, yellow squash, bell pepper and onion. If you want your pasta to be pretty cheesy, now’s the time to sprinkle on a generous handful of shredded Parmesan
Fry the eggplant slices on both sides in some olive oil. Normalt sätt, när jag gör Involtini di Melanzane så fyller jag dem med tre olika ostar (mozzarella, ricotta och parmesan), för om ni inte visste det innan, så kan jag berätta för er att ost = livet
Wipe the eggplant and zucchini cubes with household paper. 1 dl parmesanost, riven. 1 eggplant. 1 dl parmesan cheese, grated. Rinse and cut eggplant and zucchini into 1 x 1 cm cubes
Slice eggplant and squash. Put squash, goat cheese, eggplant, tomato, zucchini. 50 g parmesan (är du vegan så använd 50g cashewnötter istället). 1 aubergine/eggplant. 50g parmesan cheese (if you are vegan try with 50g of cashews instead). Place 8 aubergine/eggplant slices on a baking tray. 50 g parmesan (är du vegan så använd 50g cashewnötter istället). 1 aubergine/eggplant