Perfekt som efterrätt eller till lite festligare tillfällen som kalas. En frisk och somrig cheesecake medcitron och lime, otroligt gott och svalkande under lite varmare dagar
citronsorbet gjord medsötningsmedel. Till varmrätt blev det grillat nötkött, haricot vert, blandsallad, tomatsallad med röd lök, hemgjord bearnaisesås, ugnsbakad potatis, allt i olika byttor och skålar så att alla kunde ta vad de ville
När jag bjöd Karin på födelsedagsmiddag för några helger sen lagade jag lax medcitronsås. Servera med såsen och en god sallad och/eller smörstekt spenat
Krama ur och smält gelatinet tillsammans medcitronsaften. Garnera medlimeskal och bär. För egen del äter jag sällan någon dessert just på julafton, det räcker med lite julgodis efter all den goda maten, mer får inte plats
Silviakakan är en kaka med glasyr som jag smaksätter med antingen limeellercitron. Rör ner vaniljsocker, bakpulver, ljummet vatten, limejuice och avsluta med vetemjölet