Festlig fiskgratäng med lax, spenat, läcker dillsås och duchessepotatis. Häll mjölken, äggen, salt, muskonöt över potatisen och vispa moset fluffigt med en […]
Duchessepotatis, räkor, torsk och en krämig dillsås, vilken festlig kombination. Häll mjölken, äggen, salt, muskonöt över potatisen och vispa moset fluffigt med en elvisp eller för hand
Till gjorde vi duchessepotatistoppar. Lägg i ugnsfast form. Duchessepotatis . Salta och peppra torsken och lägg ovanpå bacon, purjolöken och champinjonerna
Pepparbiff tillsammans med Duchessepotatis, baconinlindad sparris, tomat och lohmanders bea. Jag värmer sedan alltid upp smör och grädde och häller i, sen i med äggen och till sist kryddar du moset som du vill ha det
Duchessepotatis. Smörj en ugnsform och lägg två av filéerna i mitten. Duchessepotatis. Lägg löken på de två filéerna och salta och peppra (fisken behöver inte stekas)
Till varmrätt bjöd vi på ugnsbakad lax med sherrysås och duchessepotatis. kan bara inflika att nu vet jag vad äggulorna gör för dessa läckra potatistoppar