Det här är en sjukt god kaka, och den går inte att jämföra alls med tex chokladbiskvier som ofta görs på mandelmassa (vilket bara blir äckligt om ni frågar mig), de här är sega och lite krispiga i kanterna, med en mjuk fyllning i mitten
Det här är en sjukt god kaka, och den går inte att jämföra alls med tex chokladbiskvier som ofta görs på mandelmassa (vilket bara blir äckligt om ni frågar mig), de här är sega och lite krispiga i kanterna, med en mjuk fyllning i mitten
De här två kakorna biskvier och dubbla knäckflarn har jag bakat många gånger och alltid med smörkräm emellan, men den är gången bytte jag ut den traditionella chokladsmörkrämen mot en kolasmörkräm och det blev succé
Originalreceptet hittade jag genom Facebook-gruppen Baka och bloggaren men som vanligt gör jag ofta om recepten så de passar mig lite bättre Detta var första gången jag bakade biskvier och jag hade en föreställning om att det var svårt och krångligt att baka dem
I går så har det blivit lite julbak här hemma vi har gjort punchrullar, nutella mazariner, dubbla knäckflarn och så nått som måste bakas varje år och det är ju biskvier
Biskvier hade vi också och det receptet hittar ni här. Jag använde denna gång dubbla små brödsformar (för att det skulle bli stabilare) och så hade jag inne dom max 15 minuter i ugnen
Dubbla mängden ingredienser. Använd ofyllda biskvier. DAGENS RECEPT 13-07-03MARIES JORDGUBBSTRIFLEDet finns många variationer på trifle, en gammal engelsk dessert