Dubbelpanerad rödspätta recept

Rödspätta dubbelpanerad

Rödspätta dubbelpanerad

Tina rödspättan. 6 st Rödspättafile. 1. 2. Tillaga Remouladsåsen. 3. Tag tre tallrikar/fat och lägg mjöl, vispat ägg och ströbröd på
Rödspätta med basilika- & parmesancreme

Rödspätta med basilika- & parmesancreme

Och i många sammanhang tycker jag det är godare än dubbelpanerad. Ett tips när du köper fryst Rödspätta är att dubbelkolla om den enbart är "blindsidor" i paketet, det gjorde inte jag, så då blev det billiga paketet plötsligt dyrt när man fick filéa bort en del
Panera fisk!

Panera fisk!

) Dubbelpaneradrödspätta Du behöver. Igår lagade jag stekt rödspätta med potatis och kall sås. Doppa de tinade rödspätta-filéerna först i mjölet, sedan i det uppvispade ägget och sist i ströbrödet

Dubbelpanerad rödspätta

Frysta rödspätta-filéerMjölStröbrödÄggSaltPeppar. Doppa de tinade rödspätta-filéerna först i mjölet, sedan i det uppvispade ägget och sist i ströbrödet