I cocktailglas och garnerad med en limeskiva är det här nog den. fullt med grå köttkorv och brun mat. Jag är vanligen en limesnobb som föredrar the real deal framför
Gnid limeklyftor på glaskanterna och doppa i salt. Michaels bästa Margarita (hittills) 2 glas 120 ml Tequila 60 ml triple sec 45 ml färskpressad limejuice 45 ml Rose's Lime is salt limeklyftor Gör så här Blanda tequila, triple sec och limejuicerna och mycket is. Klockan 12 idag bär det av mot Haga och Bondens marknad tillsammans med andra matbloggare, detta ser vi fram emot. 45 ml färskpressad limejuice
Därför kan du kosta på dig att jobba MOT gästerna istället för MED dem. En bra cocktail ska se snygg ut när man går omkring med den och slinka ner utan att göra så mycket väsen av sig
Lägg i grönkålen, strö över salt och blanda med händerna. Jag bjöd på dem som drinktilltugg på helgens julmingel till en julröd drink bestående av rosé Vermouth, granatäpplejuice, pressad lime och lite honung
Jag gillade faktiskt denna tillsammans med is, lime och mynta MEN efter några sips så fick jag superont i magen så jag hällde ut glaset, typiskt mig men jag tänker inte trycka i mig något som är gott fast min kropp säger nej
Jag är ju helt kass på det här med att leverera fredagsdrinkar i tid och funderar nu allvarligt på att börja kalla fredagsdrinken för helgdrinken istället
Fukta kanten på glaset medlimesaft och doppa kanten i salt. I det Mårtenssonska köket firas det lite extra denna fredagen faktiskt, för från och med nu är det lediga fredagar som gäller för oss båda
Och då talar jag inte om det torra skitsnack med kollegorna i morgonhissen, nej då talar jag om vår hyllning, längtan och näst intill poetiska beskrivning av de fyra årstiderna
toppa med önskad mängd sodavatten och dekorera medlime. fyll på med tranbärsjuice. 4 cl rose´s lime4 cl xante päroncognac4 cl gin3 dl tranbärsjuicesodavattenlimeisskaka ihop rose´s lime, xante och gin och fördela i två glas över is