Här är ett recept som passar väldigt bra till glögg mys eller drinkar. Och bättre blir det idag ska det bakas lussebullar med min kompis Ellenor, ska även göra matlådor, korrekturbaka mazariner för en annan bloggs kommande kokbok, sukta över alla godisar jag ska göra till jul och så ska jag testa att göra ett annat tilltugg till glöggen
Här är ett recept som passar väldigt bra till glögg mys eller drinkar. )Och bättre blir det idag ska det bakas lussebullar med min kompis Ellenor, ska även göra matlådor, korrekturbaka mazariner för en annan bloggs kommande kokbok, sukta över alla godisar jag ska göra till jul och så ska jag testa att göra ett annat tilltugg till glöggen
Ha dem till drinken eller som förrätt. - Ädelostrulle med pepparkakssmulor och glöggpäron. Här kommer två tilltugg som min syster gjorde under julhelgen
Kantskär brödskivorna. Smula ner ädelosten i en bunke och vispa eller mixa ihop den med crème fraiche. Riv prästosten fint och rör ihop med crème fraiche
Servera som drinktilltugg eller snacks. Ta ur små bollar från osten med en tesked eller ett kuljärn. Rulla ostbollarna i krasse, chilipulver, pistagenötter eller sesamfrön
Kantskär brödskivorna. Smula ner ädelosten i en bunke och vispa eller mixa ihop den med crème fraiche. Riv prästosten fint och rör ihop med crème fraiche
Maten… Körsbär doppade i vit choklad och silverkulor som tilltugg till fördrinken. Går sällan fel med en Candycane Martini, Sassy Little Elf eller någon av de andra juldrinksrecepten på Mom’s Shopping Engine