Fyll shakern med is och skaka drinken kall. Se till att få med så mycket fruktkött som möjligt. Förslagsvis något åt det torrare hållet eftersom drinken i sig är relativt söt
Dekorera med en oliv (ta gärna bort eventuell fyllning) och pressa citronskalet över drinken. Rör gin och vermouth tillsammans med is i ett glas eller en shaker
Rör drinken varsamt med en barsked i minst tjugo sekunder. Om du inte har det, använder du en potatisskalare eller kniv för att skära en lång sträng av citronskalet (se till att få med så lite vitt som möjligt)
World Class är världens största bartendertävling och efter förra veckans avgörande i den nordiska finalen var jag grymt nyfiken på vad bartendrarna övertygade juryn med
Fördrink Denna bara MÅSTE ni testa. Två dagar fyllda med skratt, kärlek, värme, djupa och ytliga samtal, god mat, god dryck och en massa lek har vi avverkat hos familjen B bosatta lite norröver
Denna dryck kom man snart på att man kunde blanda med gin och så var en ganska populär drink skapad. Observera att även limeklyftan i drinken ska komma från en frukt som tvättats och skrubbats ordentligt
Det är inte ofta jag dricker drinkar, oftast blir det ett eller flera glas vin. Kryddig i doft och smak med tydliga inslag av citrus, koriander och enbär och är perfekt att blanda klassiska sommarcocktails som gin & tonic, Negroni och Martini
Häll upp i martiniglas och garnera med en oliv på pinne. Fyll i en blandare med iskuber, gin och vermouth och rör om försiktigt så att allt blir blandat men inte mer
Sätt lock på mixer och sila ner drinken i ett Martiniglas. Fyll på med vermouth och rör om igen. Garnera med en oliv på pinne eller twista ett citronskal över glaset (vrid) innan skalet åker ner i glaset