Det är den varma dressingen som gör att kålen slakas lätt och drar åt sig av de goda smakerna. Gör en stor sats av den här goda vitkålssalladen när du ändå är igång… Vitkålsallad med varm dressing 1 vitkålshuvud 2 gula lökar 2 spetspaprikor 2 stora morötter 1 dl pressad citron 1 dl vatten 1 1/2 dl rapsolja salt och peppar 1. Koka ihop citron, vatten, rapsolja och salt till en lag under några minuter, slå den sedan över kålen och ställ svalt så den kallnar 3. 1 1/2 dl rapsolja
Dressing. Rör ihop alla ingredienser till dressingen i en liten skål. Skölj bladspenaten och lägg upp på ett fat, placera broccolin och bönorna ovanpå och servera sedan med dressing ringlad över eller i en skål bredvid
Hemligheten är ju såklart dressingen. Ingen köpedressingen slår den här hemmagjorda som innehåller både sardeller för smak o sälta och även parmesan för textur och den där lilla extra piffen
Är du allergisk mot eller inte har sesamolja hemma tar du helt enkelt bara i mer rapsolja, rör sen samman din dressing så den passar din smak och du får en fin balans mellan det syrliga, söta och heta
Jag själv smaksätter alltid mina grönsaker med olika dressingar som jag gör själv. Dressing (till ca 2 stora port. 3-4 msk smakfri olja så som rapsolja eller jordnötsolja. Related Dressing (till ca 2 stora port. 3-4 msk smakfri olja så som rapsolja eller jordnötsolja
½ dl rapsolja. Det är en sallad som består mest av jordgubbar, men även grönsallad, tomat, rödlök, röd paprika och som dressing gör vi en italiensk med vitlök och örter
Lägg bakplåtspapper på en plåt, lägg på brödet och ringla över massa rapsolja. Till salladen gjorde jag en egen dressing som är busenkel och utan sardeller
rapsolja, gärna med smak av citron eller vitlök. ) Dressingen kan också förberedas och bara värmas på precis innan tonfisk och stekjärn är på speed-dating