Jag själv smaksätter alltid mina grönsaker med olika dressingar som jag gör själv. Helt enkelt eftersom att det är den delen av den nya kosthållningen som man känner sig mest hemma medoch som man tror att man ska bli mätt på
Hetta upp en stekpanna med olivoljan, tillsätt vitlökenoch sedan Quornbitarna. Jag fick med ett recept i påsen, men jag ville göra ett eget så ikväll valde jag att göra en ljummen sallad på Quornbitar, med quinoa, rödkål, edamame, avokado och en krämig sötsyrlig limedressing
Rör i vitlökoch persilja. Vispa ihop senap, honungoch vinäger till dressingen. Gårdagens lunch blev en matig sallad med varmrökt lax, sparris, surdegskrutonger och en god dressing
Här gjorde jag visst dressingen på ett annat sätt och för bara några personer. Ja idag var det dags för mig att gå datautbildning(pim) med mina jobbarkompisar och det behövs för mig