Rör ner dressingen i den varma potatisen och blanda ordentligt. Strimla rödlöken och fördela den tillsammans med kapris på toppen, samt eventuellt mer riven pepparrot
Rör ner dressingen i den varma potatisen och blanda ordentligt. Strimla rödlöken och fördela den tillsammans med kapris på toppen, samt eventuellt mer riven pepparrot
Vänd dressingenmed salladen och grönsaker precis innan servering. Smaka av såsen med salt och peppar. Mixa mandelmassa, riven vitlök och kryddor, tillsätt citronsaft och vatten till lagom konsistens
Skaldjur med grönsaksnudlar och vitlöksdressing. Dressing. Smaka av medcitronsaft och kryddor. Servera med t ex creme fraiche, räkor/skinka, grillkrydda, rom, rödlök och svartpeppar
Rör ner dressingen i den varma potatisen och blanda ordentligt. Strimla rödlöken och fördela den tillsammans med kapris på toppen, samt eventuellt mer riven pepparrot
Vänd ner dressingen och smaksätt med salt. Vispa ihop ingredienserna till dressingen i en skål. Gnid först in ribsen medcitronskal, saft och vitlök och sedan med timjan, salt och peppar
Låt stå i rumstemperatur medan du förbereder dressingen och salladen. Lägg alla grönsaker på ett stort fat, lägg köttet överst och ringla över dressingen