Dressing. Hittar du inte pak choi i affären så går den bra att ersätta med kinakål (sk salladskål). Börja med att röra samman dressingen så den får stå och dra under tiden du lagar till resten av middagen
Servera gärna kimchin till maten eller varför inte blanda i den i såser och dressingar. Jag har på senare tid experimenterat en hel del med fermentering och nu var det dags att testa på Kimchi, en traditionell koreansk rätt som oftast baseras på kinakål
Servera med sesamdressing i portionsskålar vid sidan av. SESAMDRESSING. Blanda ihop alla ingredienser till dressingen och låt den stå och dra i 30 minuter. 50 g kinakål
Dressingen. Kimchi är den viktigaste rätten inom det koreanska köket och den går att göra på otaliga vis även om den är vanligast med mjölksyrad kinakål
Dressing. Grönsalladen kan då också bytas ut mot isbergssallad eller kinakål. Blanda samman alla ingredienserna till dressingen och häll den över salladen
Rätten är kall från början men värms upp genom att en varm dressing hälls över rätten vid servering. Ankbröstet är tillagat och marinerat i varma kryddor som stjärnanis, ingefära och kanel som sedan serveras med en nudelsallad med japanska udonnudlar, kinakål, gurka och chili
Salladen bestod av kokta glasnudlar och snabbt förvälld kinakål, blandat med en dressing på 4 msk mango chutney, 6 msk risvinäger, 2 tsk sesamolja, 4 krm sambal oelek, 1 dl olivolja, 4 msk rostade sesamfrön, fem hackade salladslökar, en hackad och urkärnad röd chilifrukt samt två pressade vitlöksklyftor