Djupfryst torsk ugn ketchup recept

Vecka numero 13 och veckomatsedel.....

Vecka numero 13 och veckomatsedel.....

Ugn. Häll i ketchup, mjölk och creme fraiche. Smörj en ugnssäker form. Ugn. Ugn. Ugn. 1 pkt djupfrysttorsk/sej/hoki (à 600 g). Täck med aluminiumfolie och koka fisken i ugnen i 200*, ca 15 min. 4 msk ketchup. Efterstek filén i ugnen i 15-20 min. 1 pkt djupfrysttorsk/sej/hoki ( 600 g). 4 msk ketchup

Ida-Marias fiskgratäng med chilisås och grönsaker

Smörj en ugnsform med margarin och strö därefter över mjölet. Strimla fänkålen och lägg i ugnsformen. Sätt ugnen på 225 grader. Den som vill ha en lite starkare smak kan skippa ketchupen och ta 1 extra msk chilisås istället. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter. 400 gram djupfryst fiskfilé(er) , t ex torsk. 1 msk ketchup

Fisk à la King

Ugnsbakade tomater smakar gott till denna rätt. Rör ihop ketchup och dill, bred över fisken. Täck med folie och grädda i ugn 200 gr 10 - 30 min. Sätt in fisken utan folie i ugn ungefär 20 min, tills den fått. 1 pkt djupfrysttorsk. 5 msk ketchup