Kakan är så god i sej själv så varken vaniljsås eller grädde behövs till. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ner smält, svalnat smör och mjölet i äggsmeten
4 portioner600-800 g färsk eller djupfryst vit fisk (tex sej eller kolja)2 krm citronpeppar1 1/2 msk vetemjöl3 dl mjölk1/2 fiskbuljongtärning250 g svamp (tex kantarell eller någonannan sopp)1 kg mjölig potatis1 1/2 dl mjölk2 tomaterSmörSalt, vitpepparSätt ugnen på 225 grader. 600-800 g färsk eller djupfryst vit fisk (tex sej eller kolja)
400 g sej eller torsk. 1 förpackning djupfryst dill. 400 g sej eller torsk. 1 förpackning djupfryst dill. Jag har fått förfrågan om att göra veckomatsedel – så jag gör ett försök
Använder du djupfrysta bär så låt dem tina helt först innan du tillsätter sockret. Men bären saftar sej och kan packas ihop i hinken så väg bären i stället